Atletiko i Sevilja nastavljaju trku za LŠ

Fudbal 04. apr. 201510:51 > 10:52
Podeli:
Izvor: Tanjug/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Četiri meča Primere jedan za drugim prenosićemo na SK3, a teško je odrediti koji je zanimljiviji od kojeg.

Sevilja od 16:00 dočekuje Bilbao Oni su trenutno peti, četiri boda iza četvrtoplasiranog Atletika i jasno je da im je potrebna pobeda. Mnogo više od ovog meča priča se o budućnosti  trenera Unaja Emerija, kome uprava nudi novi ugovor, a zainteresovan je i Milan. Bilbao je u odličnoj formi, naređali su pet pobeda i popeli se na deveto mesto tabele.

Od 18:00, Kordoba dočekuje Atletiko Madrid. Atletiko sada mora da čuva to četvrto mesto a mogu da zapečate sudbinu Kordobi, koja ima pet uzastopnih poraza i sada je sedam bodova van sigurnog mesta. Čini se da Miroslav Đukić nije bio uzrok problema, da je sve to više mešavina malo slabijeg tima i nedostatka sreće.

Od 20:00 Almerija i Levante imaju veliku borbu za opstanak. Ako nekom meču može da se da epitet da je za šest bodova, onda je to ovaj. Program završavaju od 22:00 Malaga i Real Sosijedad. Tim Dejvida Mojsa dobio je četiri od pet poslednjih mečeva i popeo se na deseto mesto. Malaga je sedma, sa tri pobede i dva poraza na prethodnih pet mečeva.