Janković: Budućnost u Veroni? Ne znam, videćemo

Fudbal 01. apr 201514:10 > 14:12
Izvor: sk

Srpski fudbaler i član italijanske Verone Boško Janković ušao je u seriju izvanrednih partija. Dobar niz prekinuo je stomačni virus, zbog čega 31-godišnji ofanzivni vezista nije igrao u porazu od Lacija, ali će imati priliku da nastavi tamo gde je stao protiv Ćezene u subotu.

„Jedva čekam da zaigram protiv Ćezene, jer nam je to u ovom trenutku najvažnija utakmica. Igramo kod kuće i imamo veliku šansu da pobedimo. Moramo da imamo pravi duh, želju i da pokažemo pobednički karakter. Samo ako pružimo sve od sebe, možemo da očekujemo pozitivne rezultate“, rekao je Janković.

Srpski fudbaler je prokomentarisao i saobraćajnu nesreću u Mađarskoj kojoj su se našli članovi Verone i grčki reprezentativci Moras i Tahcidis i u kojoj je jedna osoba poginula.

„Dobro je što se nisu povredili, za nas su to dobre vesti. Nadam se da će moći da igraju protiv Ćezene, potrebni su nam, oni su ključni igrači za ovaj tim“, kaže Janković.

Ovaj 31-godišnji fudbaler izneo je očekivanja za nastavak sezone, ali i o sopstvenoj budućnosti u timu.

„Osećam se dobro fizički i mentalno. U ovoj ekipi ne možemo da rešavamo utakmice tako što igramo sami. Svi smo mi deo kolektiva i uz timski duh možemo da ostvarimo rezultate. Moja budućnost? Ne znam, videćemo. Kada znate da imate poverenje trenera, onda date sve što možete. Tako je na terenu, ali i u životu. Moram da se odužim Mandorliniju za poverenje koje je imao i koje ima u mene“, zaključio je Janković.

Meč Verona – Ćezena igra se u subotu, 4. aprila, od 15 časova.