"Srećno onom ko hoće da ponovi sezonu od 100 poena"

Fudbal 04. mar 201906:10 > 06:18
Podeli:
Izvor: Michael Regan/Getty Images

Kapiten Mančester Sitija Vensan Kompani smatra da je gotovo nemoguće ponoviti prošlogodišnju sezonu u kojoj je taj tim u Premijer ligi imao preko 100 bodova.

Od 29. kola Premijer lige na čelu tabele je ponovo Mančester Siti. Aktuelni šampion deluje kao tim koji ima više samopouzdanja i bolji momentum od Liverpula koji je izgubio veliko vođstvo u bodovima na vrhu tabele. Kapiten Sitija Vensan Kompani takođe puca od samopouzdanja kada govori o prošloj sezoni svoje ekipe.

Šta god da uradimo ove godine, ta prošla sezona će ostati. Ako neko hoće da dođe do 100 poena, srećno sa tim. To je neverovatno ostvarenje. Trenutno igramo najbolje što možemo i ako Liverpul bude bolji od nas, svaka im čast. Nećemo u tom slučaju ništa loše uraditi, sa ovim brojem poena i sa načinom igre i sa stavom kojim prilazimo u svakoj utakmici“, rekao je Vensan Kompani

Ako pričamo o odbrani titule, mislim da nije mnogo timova imalo protivnika kao što je nama sada Liverpul. Imaju najbolju sezonu od kada znam za taj tim i od kad pratim Premijer ligu. Toliko su jaki i mi moramo da podižemo naš nivo u svakom meču. Takođe veoma je teška sezona jer ima toliko toga za šta treba da se igra. Liga šampiona i FA Kup su tu i teško je reći da treba da se fokusiramo na jedno takmičenje. Meč po meč, to je pravi način razmišljanja“, poručio je kapiten „građana“.