Milojević zadovoljan: Pohvale za profesionalizam

Fudbal 09. feb. 201913:09 > 13:12
Podeli:
Izvor: Francesco Pecoraro, Getty Images Sport

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da je zadovoljan odrađenim pripremama u Antaliji, kao i poslednjom proverom protiv Maribora, u kojoj su njegovi izabranici slavili rezultatom 1:0.

Utakmica je bila tvrda, kako smo i očekivali jer Maribor tako igra. Pred polazak na pripreme smo tražili jake protivnike, kako bi igrači imali zahteve kakvi su bili protiv Maribora. Dobre provere smo imali i protiv Austrije i Ludogoreca, u takvim mečevima možete mnogo da naučite“, rekao je Milojević.

Strelac jedinog gola u pobedi protiv lidera slovenačkog prvenstva bio je Marko Marin.

Moram da pohvalim igrače za profesionalizam koji su pokazali, nije im bilo lako. Imali smo prvo 10 dana na Kipru, pa sada dve nedelje u Turskoj, duple treninge… Jedva su čekali da se završe pripreme. Na poslednju utakmicu ne gledam baš kao na generalnu probu, dobro poznajem svoje igrače i malo sam se pribojavao odnosa prema igri na kraju priprema jer onda može da dođe do nekih problema. Ipak, imali su odličan odnos. Ima vremena da određene stvari ispravimo u predstojećoj nedelji da zadržimo sve one dobre elemente i principe u igri„, objasnio je šef struke crveno-belih.

Fudbaleri Zvezde se u subotu vraćaju u Beograd, a prolećnu premijeru imaće 16. februara od 16 časova, protiv Vojvodine, na stadionu „Rajko Mitić“.