Partizan podržao trenera: Mirković ostaje u Humskoj

Fudbal 24. dec. 201816:24 > 16:27
Podeli:
Izvor: Srdjan Stevanovic, Getty Images Sport

Trener Partizana Zoran Mirković ima puno poverenje rukovodstva kluba i u prolećnom delu sezone sedeće na klupi tima iz Humske.

Nekadašnji igrač Partizana je u avgustu ove godine nasledio Miroslava Đukića, a njegova ekipa je prvi deo sezone završila na trećem mestu sa 15 bodova manje od Crvene zvezde i 6 od drugoplasiranog niškog Radničkog.

„Fudbalski klub Partizan ističe da su potpuno neumesne, nepotrebne i maliciozne sve spekulacije u vezi sa statusom trenera prvog tima. Partizan ima trenera prvog tima, Zorana Mirkovića, sa važećim ugovorom do januara 2021. godine,“ piše u saopštenju.

„Zajedno sa upravom FK Partizan, trener Mirković ostaje potpuno posvećen pripremi ekipe za prolećni deo šampionata, borbu na svim fudbalskim frontovima i činiće kao i do sada sve da u toj borbi Partizan bude konkurentan i sposoban za osvajanje novih trofeja.“

Na kraju se navodi da je „FK Partizan u svim svojim segmentima jedinstven i spreman da se izbori sa svim izazovima koji ga do kraja prvenstva očekuju.“