Mirković o tabu temama: Treba da imamo svoj glas

Fudbal 24. nov. 201812:44 > 12:45
Podeli:
Izvor: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković potvrdio je da su svi igrači zdravi i spremni za meč 17. kola Super lige protiv Dinama.

Crno-beli u nedelju dočekuju ekipu iz Vranja. Partizan je trenutno četvrti na tabeli domaćeg šampionata sa 33 boda, dok je Dinamo na poslednjem mestu sa samo sedam osvojenih bodova.

„Dobro smo se pripremili, svi igrači su na raspolaganju, svi su zdravi… Mi smo favoriti, ne bežimo od toga. Očekujemo jednu dobru utakmicu i naravno pobedu“, rekao je Mirković.

Partizan se u prethodnim utakmicama nakon reprezentativne pauze mučio…

„Imali smo četiri-pet dana tokom kojim smo svi bili na okupu, to se prvi put desilo… Ne želim da razmišljam da može da se desi nešto nepredviđeno“, rekao je prvi strateg crno-belih, pa dodao:

„I u prvom delu prvenstva nas je Dinamo dosta namučilo. Igraju čvrsto, disciplinovano, napred imaju tri brza igrača… Nećemo imati lak zadatak, da se ne zavaravamo oko toga“.

Na klupi Dinama neće biti trenera Dragana Antića koji je kažnjen 15-mesečnom zabranom vođenja tima zbog javnog komentarisanja stanja u srpskom fudbalu, što se može podvesti pod verbalni delikt. 

„Mi treneri smo u nezgodnoj situaciji, postoje tabu teme o kojima ne sme da se priča. Možda bi trebalo da imamo svoj glas, ali ne znam dokle bi to posle otišlo. Ne znam šta bih vam rekao oko tih stvari“, zaključio je Mirković.