Vučelić – greška sa Đukićem i nemoć navijača

Fudbal 06. sep 201821:56 > 22:01
Izvor: N1

Predsednik Partizan smatra da je rukovodstvo crno-belih napravilo grešku što ranije nije smenilo bivšeg trenera Miroslava Đukića i šansu ukazalo Zoranu Mirkoviću.

Prvi čovek kluba iz Humske je u razgovoru za B92 pričao i o nezadovoljstvu navijača, ali i nekadašnjem predsediku Partizana Draganu Đuriću.

„Trebalo je ranije smeniti tadašnjeg trenera Đukića i ranije dovesti Batu Mirkovića na čelu stručnog štaba,“ rekao je Vučelić za B92.

On je naglasio da ne razume nezadovoljstvo navijača radom uprave, kao i postojanjem tri frakcije na jugu.

„To samo govori o nemoći navijača. To nije navijanje, ako jedni navijaju jedno, drugi drugo, a treći treći – to je onda kakafonija, buka, a ne navijanje. Mi znamo šta je navijanje iz istorije Partizana.“

Vučelić je rekao da Partizan ima 10 reprezentativaca što dosta govori o kvalitetu, a ponovio da je „klub bio prinuđen da se nosi sa dugovima koje je ostavila prethodna uprava.“

„Oni su veoma glasni, ma da imaju svoje nanogice na nogama i nalaze se pod kaznama ili sudskim procesima oni su i dalje protivnici Partizana, koji je morao enormnu količinu dugova da plati,“ istakao je Vučelić.