"Ovo je novi Radonja, ne znam kako da opišem drugi gol"

Fudbal 25. jul. 201812:00 > 12:10
Podeli:
Izvor: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Zvezdin reprezentativac Nemanja Radonjić dao je dva gola u ubedljivom trijumfu srpskog šampiona protiv litvanske Suduve. On kaže da je teško opisati njegov drugi pogodak.

  „Ogromnu radost osetio sam kada sam uspeo da iskoritim gužvu u protivničkom šesnaestercu i da savladam golmana Suduve. Video sam da sam ostao jedan na jedan sa Karduom, ostao sam smiren i uputio udarac koji nam je doneo mirniji nastavak meča“, kazao je NemanjaRadonjić koji je svoje umeće pokazao i drugim golom.

Moj drugi gol na utakmici ne znam kako bih opisao, osim da mislim da je to nešto što se ne viđa često. Retko kada se desi. Dobro sam primio loptu, prošao pored nekoliko protivničkih igrača i uputio snažan šut sa distance. Čestitao bih Ebisiliu na prvencu, njegov gol je preslikana akcija koju smo uvežbavali na treningu, sve nas raduje kada vidimo da rezultate onog što vežbam“, dodaje srpski reprezentativac koji kaže i da mu znači što je bio na Mundijalu u Rusiji.

 „Sada sam prešao na novi nivo, ovo je novi Radonja koji se podigao na drugi nivo. Nastaviću vredno da raidim kako bih i to prevazišao i kako bih bio još bolji. Juče su mi mnogo pomogli naši navijači sa tribina, osećala se neverovatna energija od samog starta i hvala im na tome. Pokazali smo kako treba da se igra za klub kao što je Crvena zvezda. Odlično smo upoznali protivnika pre meča, nismo ih potcenili, već smo ih odlično analizirali i potpuno spremni ušli u utakmicu. Mnogi su nas videli kao favorite, ali ne smemo da zaboravimo da je ekipa Suduve izbacila favorizovani Apoel“, poručuje Radonjić koji je pričao i o narednim protivnicima Crvene zvezde.

Sada nam je svima u glvama duel sa niškim Radničkim, moramo i u prvenstvu da beležimo podjednako dobre rezultate kao u Evropi. Ipak, ne mogu da kažem da niko ne razmišlja o revanšu. Očekujem sličnu utakmicu u Litvaniji, s tim što verujem da će se protivnik više otvoriti, jer sada nemaju šta da izgube. Siguran sam da ćemo mi to iskoristiti i nadam se da će biti još dosta lepih golova“, kaže dvostruki strelac u meču sa Suduvom.