Hart: Igrao bih bilo gde, samo da nije pozajmica

Fudbal 22. jul. 201811:08 > 11:17
Podeli:
Izvor: Elsa/Getty Images

Džo Hart će teško ostati u Mančester Sitiju koji na engleskog golmana ne računa već dve sezone. Nekadašnji reprezentativac međutim ne želi na pozajmicu.

Prošlu sezonu Džo Hart je proveo u Vest Hemu, ali čak ni u „čekićarima“ nije bio prvo rešenje tokom čitave sezone jer je priliku dobijao i Adrijan. Pretprošle je Pep Gvardiola Harta poslao na pozajmicu u Torino, a tamo je on imao nešto prijatnija iskustva.

Uradio sam šta sam uradio u protekle dve sezone. To sam radio da bih bio na Svetskom prvenstvu ali vidite kako se to završilo“, rekao je 31-godišnji Džo Hart koji nije bio ni blizu konačnog sastava Engleske za Mundijal.

 „Iskusan sam, dugo sam igrao na najvišem nivou. Moram da budem u klubu u kom ću biti važan igrač, a to može da se desi samo ako negde pređem za stalno. Moram da napravim potez koji je dobar za moju porodicu, neće biti lako ali ta odluka mora da se donese“, rekao je Hart.

Za njegovu situaciju je inače Pep Gvardiola rekao da pokušava da nađe rešenje, ali da će on ostati u Sitiju ako se ne nađe neko dobro rešenje za obe strane. To znači da će Hart ostati treći golman „građana“ ako Mančester Siti ne bude zadovoljan ponudom za njega.

Volim sve lige. Pokazao sam to. Bio sam u Seriji A i dopalo mi se tamo, treba igrati i u drugim ligama. Nema lige kojoj bih rekao ne ali moram da donesem odluku koja je dovoljno dobra za mene“, poručuje Hart koji je inače kazao da je i dalje rešen da bude ponovo engleski reprezentativac.