Krstajić: Bez straha, svi kao jedan

Fudbal 26. jun 201820:36 > 20:38
Podeli:
Izvor: Srdjan Stevanovic, Getty Images

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je pred važan okršaj protiv Brazila u poslednjemmeču grupne faze Svetskog prvenstva da "Orlovi" imaju mnogo vrlina, ali i mana.

Krstajić je prokomentarisao reči selektora Brazila Titea, koji je rekao da Srbija ima opasan tim.

Naš kvalitet je visina, ali svaka ekipa ima i vrline i mane. Baš kao i oni. Moramo da budemo disciplinovani i da se koncentrišemo, to su najvažnije stvari na meču. Videli smo kako je to izgledalo protiv Švajcarske, nažalost. Zato – sutra svih 90 minuta moramo da igramo kao jedan„, rekao je Krstajić i dodao:

Grupa je teška, ali nije alibi. Mislim da smo pokazali do sada da imamo kvalitet, da imamo tim, da se tim sastoji od iskusnih, na čelu sa kapitenom Aleksandrom Kolarovim, ali i od ‘klinaca’ koji su budućnost našeg fudbala. Sutra je dan u kome mi ne možemo da izgubimo. Moramo dati sebe u tih 90 minuta i pokušati da igramo protiv velike sile kakva je Brazil. Videćemo šta će biti na terenu. Važno je da zadovoljimo srpsku naciju i da igramo kao tim. Dočekujemo utakmicu bez ikakvog straha„.

Okršaj između Srbije i Brazila mogao bi „Orlovima“ da donese proalzak u eliminacionu fazu takmičenja, a na programu je u sredu od 20 časova.