Ivica Iliev: Ne pamtim ovakvu Srbiju

Fudbal 22. jun. 201802:20 > 02:27
Podeli:
Izvor: N1

Ivica Iliev, sportski direktor FK Partizan, kaže da se oseća da reprezentacija Srbije, svi u timu i u stručnom štabu funkcionišu kao jedno, da su protiv Kostarike odigrali srcem, ofanzivno i da takvu Srbiju ne pamti. Ovo mi daje veru da možemo da se vratimo na neke pozicije od pre 15, 20 godina, navodi. Optimista je pred meč sa Švajcarcima.

Odigrali su fenomenalnu utakmicu, onakvu kakvu naša nacija želi, ocenio je Iliev gostujući na N1. On je podvukao da veruje u ovaj tim generalno, ne samo kad je u pitanju SP.

Impresioniralo me je što je stručni štab uspeo mlade igrače da ubaci tako da se ne oseća da su tu neki novi, kazao je.

Govoreći o narednom meču sa Švajcarskom, kaže da se sigurno očekuje zahtevnija utakmica nego ona sa Kostarikom. Individualni kvaliteti naših reprezentativaca su na mnogo višem nivou nego švajcarskih igrača, ocenio je.

Očekujem dominaciju naše reprezentacije, a od Švajcaraca očekujem da budu odgovorniji, čvršći i tvrđi nego što je Kostarika bila, rekao je.

Mislim da je pravi trenutak da već posle utakmice sa Švajcarskom napravimo taj istorijski rezultat, naveo je gost Dana uživo.

Verujem u našu reprezentaciju i večiti sam optimista, meni ovo daje veru da napokon možemo da se vratimo na neke pozicije na kojima smo bili pre 15, 20 godina, zaključio je Ivica Iliev.