Veselinović iz Voždovca u Makabi

Fudbal 22. maj. 201812:49 > 13:10
Podeli:
Izvor: FK Voždovac

Doskorašnji trener Voždovca Miloš Veselinović postao je deo stručnog štaba izraelskog Makabija, koji će u novoj sezoni voditi srpski stručnjak Vladimir Ivić.

Veselinović je u Voždovac došao krajem prošle godine posle odlaska Ilije Stolice u Vojvodinu, a sa Zmajevima je sezonu u Superligi završio na petoj poziciji sa 33 boda.  

Po završetku sezone 38-godišnji stručnjak je rešio da prihvati poziv Ivića i Makabija, pa karijeru nastavlja u Izraelu. 

„Dobio sam ponudu da radim u stručnom štabu Vlade Ivića u Makabiju iz Izraela, koju sam prihvatio„, započeo je Veslinović.

„Odluka nije bila ni malo laka, jer boravak u Voždovcu je bio za mene zaista fenomenalno iskustvo. Imao sam čast i zadovoljstvo da radim sa sjajnim momcima i igračima“, istakao je Miloš Veselinović

„Zahvaljujem se i klubu što mi je dozvolio da odem pre isteka ugovora, na šansi koju mi je pružio u ovoj sezoni i podršci koja je bila bezrezervna tokom čitavog perioda“.

„Žao mi je što smo naš plan sproveli samo delimično, ali sam siguran da će klub nastaviti sa dobrim rezultatima, transferima i uspesima kao i prethodnih sezona, jer radi i posluje planski i sistematski. Ponosan sam što je ovaj stručni čtab bio deo kluba i dao doprinos u postizanju rezultata u ovoj sezoni. Želim svima puno sreće u daljem radu i još bolji učinak u narednom periodu“, zaključio je Veselinović.