"Ozil nije trebalo ni da igra, on mora bolje"

Fudbal 04. maj 201804:47 > 04:50
Izvor: Mike Hewitt/Getty Images

Nekadašnji igrač Arsenala Martin Kion smatra da je Mesut Ozil glavni krivac zbog toga što je Arsenal ispao u polufinalu Lige Evrope od Atletika.

Ekipa Arsenala je izgubila poslednju nadu da može da se plasira u Ligu šampiona jer je ispala od Atletika u polufinalu Lige Evrope. Londonski tim je u Madridu bio veoma bezopasan i imali su samo jedan šut u okvir gola protivnika, a nekadašnji igrač „tobdžija“ Martin Kion zna na koga da upre prstom.

Ovo nije bila dobra Ozilova utakmica. Nije dao sve od sebe. Postoji nešto ispod površine i neko drugi će naći Ozilovu bolju igru. Da li je to na novom menadžeru da nađe ne znam ali to je veliki problem jer znam da je i Venger investirao mnogo novca u njega a ne vidimo da se to isplaćuje“, kaže Martin Kion.

 „Nije trebalo ni da oblači dres večeras. Video sam ovo od njega i previše ove sezone i neko je ovo morao da kaže jer svi od Mesuta očekujemo bolje. On je osvajač Svetskog prvenstva i te krokodilske suze mene ne mogu da prevare“ kazao je surovo Kion.

Inače ove reči svog bivšeg igrača je prokomentarisao i Arsen Venger koji kaže da je Arsenal izgubio kao tim a ne zbog jednog pojedinca.