Policija: Ne možemo da hapsimo bez Udovičićeve izjave

Fudbal 25. feb 201516:50 > 16:50
Izvor: Tanjug/Saša Petrović

Policijska uprava u Novom Pazaru zatražila je od svojih kolega iz Užica da saslušaju fudbalera Novog Pazara Žarka Udovičića o incidentu koji se desio u ponedeljak, kada je nekoliko huligana ušlo u svlačionicu, od kojih mu je jedan pretio pištoljem.

Kako je radiju Sto plus rečeno u novopazarskoj policiji, Udovičićeva izjava im je potrebna kako bi mogli da započnu istragu i uhapse huligane koji su upali na Gradski stadion.

„Bez njegove izjave, mi nemamo slučaj, nemamo oštećenu stranu. Svi drugi fudbaleri i članovi Uprave Novog Pazara su nam u ponedeljak rekli da se ništa nije desilo, iako je sam Udovičić u medijima rekao da mu je prećeno pištoljem. Mi imamo saznanja ko su ta lica, ali ih možemo uhapsiti tek kad nam Udovičić potvrdi da mu je prećeno pištoljem„, kažu u policiji.

Kako kažu u policiji, fudbalerima će biti prosleđeni pozivi da se jave kako bi u svojstvu građanina dali zvanične izjave, a da su već saslušali članove Uprave Novopazaraca.

Naišli smo na zid ćutanja, jedni si govorili da se ništa nije desilo, a drugi da ne znaju ništa o tome. U svakom slučaju ćemo ispitati sve okolnosti, a istragu ćemo voditi i u tom pravcu da li je Uprava želela ceo slučaj da zataška i da li tu ima elemenata krivičnog dela prikrivanja“, dodaju u policiji.