Rasplet u utorak: Čuka preti istupanjem i omladincima

Fudbal 16. apr. 201813:37 > 13:39
Podeli:
Izvor: FK Čukarički

Iako su nakon samog meča prvog kola doigravanja za titulu u Superligi iz Čukaričkog rekli da se neće oglašavati na temu suđenja na meču sa Radničkim iz Niša, Brđani su se očigledno predomislili i za utorak je zakazana vanredna konferencija za medije.

Konferencija za medije zakazana je za utorak u podne, a pred novinarima će se pojaviti sportski direktor Vladimir Matijašević koji bi trebalo da saopšti koji su dalji koraci koje će Čukarički preduzeti.

Na Banovom Brdu nije odbačena ni mogućnost istupanja iz lige ili opcija u kojoj će do kraja sezone igrati sa omladincima uprkos tome što i dalje imaju sasvim dobre šanse za plasman u Evropu.

Čukarički je na svom terenu poražen od Radničkog, meč je završio sa dva igrača manje, a u osmom minutu je zbog slomljene vilice meč morao da napusti Darko Zorić. Za sudiju Iliju Brdara tu nije bilo ni faula.

Posle meča novinarima se obratio pomoćnik Nenada Lalatovića, Vidak Bratić koji je bio izueztno razočaran:

„Režiseri su izrežirali svoju predstavu i ja za svojih 25 i kusur godina koliko se bavim fudbalom ovo nisam doživeo. Mislim da Srbiji i srpskom fudbalu ovo više ne treba. Ovo je bruka i sramota. Želeo bih da poručim našem gazdi Draganu Obradoviću koji ulaže svoje pare u Čukarički i koji pošteno plaća sve obaveze državi da uzalud daje novac i da treba da digne ruke. Milsim da ni Radničkom iz Niša koji je klub sa velikom tradicijom i ljudima kojitamo rade sve ovo ne treba. A mislim da ni oni nisu krivi. Mislim d aje ovo bila poruka našem gazdi da vidi gde daje svoje pare. U Čukaričkom trenira 500 dece koji ništa ne plaćaju,,,“, rekao je Bratić između ostalog.

Mnogo je boljki koje muče srpski fudbal na svim nivoima, a ono što je „ukras“ praktično svakog izveštaja sa mečeva Superlige jeste i osvrt na greške, namerne ili nenamerne, koje prave sudije.