Liverpul nalepio etiketu sa cenom na Salaha

Fudbal 12. mar 201813:58 > 14:09
Izvor: Michael Regan/Getty Images

Kako mediji saznaju Liverpul bi Mohameda Salaha mogao da pusti da pregovara sa Realom iz Madrida ukoliko kraljevski klub na "Enfild" isporuči 160 miliona evra, tačnije 147 miliona funti.

Mnogi španski mediji pišu da Real Madrid želi da se reši Gereta Bejla koji ne opravdava očekivanja, a da bi zvezda Liverpula Mo Salah mogao da bude njegova zamena. Najpre se spekulisalo da „redsi“ uopšte ne planiraju da udostoje odgovora tim iz prestonice Španije, ali sada se takođe šuška da je Liverpul Egipćanina procenio na 160 miliona evra. 

Salah je inače plaćen Romi skoro 40 miliona evra, pa bi tako tim sa „Enfilda“ dobio četiri puta više novca nego što je prošlog leta potrošio. 

Međutim veliko je pitanje da li bi Mohamed Salah želeo da napusti Liverpul jer će tim sledeće godine verovatnoigrati Ligu šampiona, a pod vođstvom Jirgena Klopa i uz adekvatna pojačanja mogli bi da napadnu i titulu. 

Mo Salah je ove sezone oduševio sve svojim partijama i sa 24 gola je trenutno na čelu liste strelaca u engleskoj Premijer ligi zajedno sa Harijem Kejnom.