Đukić: Moramo da se prilagodimo lošim uslovima u Nišu

Fudbal 02. mar 201818:31 > 18:44
Podeli:
Izvor: Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Fudbaleri Partizana u subotu igraju u 26. kolu Superlige protiv Radničkog u Nišu, a trener crno-belih Miroslav Đukić smatra da će problem igračima na jugu Srbije biti teren, koji je posle snega i temperaturnih minusa u lošem stanju.

„Očekuju nas teški uslovi za igru. Radnički je dobra ekipa, koja će igrati ofanzivno. Idemo na tri boda bez obzira na to što neće biti lako, ali na svakom gostovanju moramo da tražimo pobedu. Moramo se prilagoditi lošim uslovima terena, jer tri boda vrede isto tamo i na našem stadionu. Igrali smo pod sličnim uslovima i u Kruševcu, ali ne preostaje nam ništa drugo nego da se adaptiramo“, izjavio je Đukić

Partizan na drugom mestu na tabeli ima 11 bodova manje od Crvene zvezde, ali Đukić ističe da je ekipa spremna da se vrati na pravi kolosek posle loših rezultata protiv Viktorije u Ligi Evrope i Zemuna u Superligi. 

„Tražimo vetar u leđa i pobedu koja bi nam značila posle eliminacije iz Evrope. Svaki put posle kiksa dolazi do potresa, pravi lek je dobra igra i pobeda. Ekipa je dobro trenirala ove nedelje, igrači su svesni da nas jedni pobeda vraća na stare staže. Svesni smo da moramo da pobeđujemo, u Partizanu je uvek turbulentno, ali svi u sportskom sektoru pokušavamo da to amortizujemo to i uradimo sve da se ne oseti nepoverenje. Uvek ću biti uz igraće i stručni štab kako u radosti posle Videotona i Jang Bojsa, tako i kada plačemo i krvarimo“, dodao je Đukić.

Utakmica izmedju Partizana i Radničkog igra se u subotu od 14.30.