Iliev: Neuobičajena odbrana našeg tima

Fudbal 08. dec. 201709:41 > 09:42
Podeli:
Izvor: FK Partizan

Sportski direktor Partizana Iica Iliev posle poraza od Dinama (4:1) u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope rekao je da su ga iznenadile neke stvari u njegovom timu.

‘Nije prijatno izgubiti ovim rezultatom i mislim da ono što smo gledali na terenu nije realna slika rezultata. Videli smo dosta dobrih stvari u napadu. Ono što me brine jeste neuobičajena odbrana. Ne bih hteo neke teške reči da koristim… Odbrana nam je delovala kvalitetno do sada, nije ovo realno stanje, ali danas je delovalo u kontra ritmu. Svi golovi su padali posle nekih situacija… ali hajde da zaboravimo ako možemo i da se vratimo u neku realnu priču. Možda baš i zbog našeg ranijeg plasmana je bilo pada koncentracije. Ima vremena da razgovaramo o nekim stvarima, koje sam želeo da vidim. To sam video i – o tom potom. Imamo još dve važne utakmice do kraja polusezone“, rekao je Iliev, a onda se osvrnuo na plasman Crvene zvezde u narednu rundu Lige Evrope.

“Čestitam ovom prilkom Zvezdi i u svim mojim intervjuima govorio sam koliko bi nam značilo da obe ekipe prođu, uz reprezentaciju mi postajemo lideri regiona“,zaključio je Iliev.