Muslin preuzima Sloveniju?

Fudbal 10. nov 201709:34 > 09:44
Podeli:
Izvor: sk

Bivši selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin na putu je da postane novi selektor Slovenije, prenosi "Sportski žurnal".

Ako je suditi po novinskim natpisima Slavoljub Muslin nastaviće selektorsku epopeju po regionu. Pošto je odveo reprezentaciju Srbije na Svetsko prvenstvo, a potom iznenada usled sporazumnog raskida saradnje sa FSS otišao sa tog mesta, prvo se pojavila vest da je kandidat za seletora Bosne i Hercegovine, a „Sportski žurnal“ piše da su ostali samo da se utanače sitni detalji.

Nekadašnji trener Bordoa, Crvene zvezde, Levskog, Standarda i još nekih klubova odveo je Srbiju na SP kao prvi u Grupi D, prvi put posle osam godina, ali nezvanično, zamerio se rukovodstvu Saveza jer nije pozivao Sergeja Milinković-Savića i još neke „Novozelanđane“. Sa druge strane u nedavno završenim kvalifikacijama Sloveniju je vodio Srećko Katanec, sa kojim je reprezentacija igrala na Svetskom prvenstvu 2002. ali u ovom ciklusu zauzeto je tek četvrto mesto u Grupi F a baraž je izmakao za svega tri boda.