Novosti: Paunović je novi selektor

Fudbal 05. nov. 201710:13 > 10:14
Podeli:
Izvor: Getty Images/John Dur

Srpski trener Veljko Paunović tajno je doputovao iz Čikaga u Beograd kako bi se sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom dogovorio oko preuzimanja seniorske reprezentacije, prenose Večernje novosti.

Već dokazani 40-godišnji stručnjak u subotu je započeo pregovore sa čelnicima FSS o mestu selektora A tima, koji je nedavno izborio direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Ne mogu ništa da pričam o kontaktima sa FSS jer ih nije ni bilo. Imam aktuelan ugovor sa Čikago Fajerom, sezona u MLS ligi je upravo završena i sada pravim planove za novu takmičarski godinu pošto smo ispali iz plej-ofa“, bilo je sve što je Paunović rekao za Novosti.

Paunović je 2015. godine postao prvak sveta sa omladinskom reprezentacijom Srbije na Novom Zelandu. U sastavu nacionalnog tima tada su bili Andrija Živković, Sergej Milinković – Savić, Marko Grujić, golman Predrag Rajković…

Na azijskoj turneji u ulozi selektora biće Mladen Krstajić, a očekuje se da pozicija prvog trener bude konačno rešena po povratku reprezentacije u zemlju.