Arsenal na Zvezdu bez Sančesa, Ozila, Lakazeta…

Fudbal 01. nov. 201714:33 > 14:34
Podeli:
Izvor: Dan Mullan, Getty Images Sport

Menadžer Arsenala Arsen Venger otkrio je da će sve nade protiv Crvene zvezde ponovo položiti u Volkota, Velbeka i Žirua.

Francuski stručnjak ove sezone ima dva tima, onaj koji se takmiči u Premijer lihi i onaj koji se namdeće u Kupovima, a ističe da od rotacije neće odustati ni kada je reč o utakmici sa Crvenom zvezdom u Ligi Evrope.

„Oba tima su mi dobra, čak i kada igraju na treningu jedni protiv drugih uvek bude gusto. Počeo sam sa tom politikom rotacije i držaću je se jer sam zadovoljan našim igrama u svim takmičenjima. Ne mogu reći da je svim igračima lako u svakoj utakmici. Ali osećam da razumem tim, nismo kupili sedam ili osam igrača. Svi se znaju, prošli su zajedno kroz dobra i loša iskustva“, kazao je Venger i dodao:

„Imamo priliku da se kvalifikujemo u narednu fazu kao prvi u grupi i to je važno. Potrudiću se da motivišem sve igrače u svakoj utakmici. Pobedili smo u tri utakmice do sada, želimo i u četvrtoj.“

Upitan da li će Sančes, Ozil i Lakazet igrati odgovorio je:

„Ne. Imamo Volkota, Velbeka i Žirua. Svi žele da se takmiče, u dobroj su formi i to bi trebalo da bude naša prednost i do kraja sezone. Neće biti ni Kolašinca koji će na ispitivanja do kraja sedmice. Možda zaigra u nedelju protiv Sitija, ali protiv Zvezde neće.“

Meč između Arsenala i Crvene zvezde na stadionu Emirejts zakazan je za četvrtak za 21.05.

Twitter Embed Code