Iliev: Još pojačanja? Verujem da će ih biti

Fudbal 29. avg. 201714:12 > 14:17
Podeli:
Izvor: FK Partizan

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev bio je zadovoljan angažovanjem Milana Mitrovića, koji će pojačati poslednju liniju kluba iz Humske.

On je najavio istakao i da će crno-beli u finišu prelaznog roka najverovatnije angažovati još nekog igrača.

„Od kada sam došao na ovu funkciju pokušavam da dovedem Mitrovića. Ne samo mi već i nekoliko klubova iz okruženja. Napokon smo uspeli da se dogovorimo i nagovorimo da nas pojača i da bude deo ove fantastične grupe“, rekao je Iliev.

Mitrović je prošle godine imao i ponudu Crvene zvezde, a Iliev je naveo da je novi štoper srpskog prvaka poslednje četiri godine u Turskoj igrao skoro sve utakmice i da tako potvrdio kvalitet.

https://youtube.com/watch?v=p–bo6C54jU

„Milan će nam doneti velike stvari. Svi treneri koji su prošli kroz Partizan želeli su da ga imaju u timu. Verujem da će se njegovo angažovanje pokazati kao pun pogodak“.

Iliev je delimično otkrio planove Partizana do kraja prelaznog roka.

„Mesec avgust je bio neverovatno zahtevan, možda i najteži mesec u ovoj godini. Bilo je mnogo iskušenja i bitnih utakmica i u ovom mesecu se određivao dalji tok i pozicija svih nas. Lično i moja jer je tako u sportu. Normalno da sam zadovoljan. Ono što radimo u poslednjoj nedelji avgusta je samo pokazatelj koliko je ulazak u grupnu fazu Lige Evrope podigrao klub na viši nivo. Još pojačanja? Mislim da biti. Verujem da će biti“, istakao je Iliev.

Partizan bi u sredu trebalo da predstavi i osmo pojačanje Nemanju Antonova, a jasno je da će do kraja prelaznog roka klub iz Humske morati da nađe i zamenu za napadača Uroša Đurđevića koji je otišao u Olimpijakos.