Čukarički: Neprimerene uvrede Drinčiću

Fudbal 07. avg. 201713:55 > 14:03
Podeli:
Izvor: FK Čukarički

Fudbalski klub Čukarički izdao je saopštenje u vezi sa povredom fudbalera Crvene zvezde Branka Jovičića kome je na meču ove dve ekipe, u okviru 3. kola Superlige Srbije, polomljena metatarzalna kost.

„Čukarički izražava žaljenje što je na utakmici trećeg kola povređen fudbaler Zvezde Branko Jovičić, čime je njihova ekipa oslabljena. Imamo izuzetno dobru saradnju sa crveno-belima i nadamo se da ova povreda, koja je sastavni deo svakog sporta, neće uticati na njihove dobre rezultate. Branku Jovičiću želimo brz oporavak i da se jači vrati na teren.

Povodom povrede Zvezdinog fudbalera u javnim komentarima mogu se pročitati najblaže rečeno uvrede na račun našeg igrača Nikole Drinčića, za koje smatramo da su takođe najblaže rečeno nepravedni i neprimereni“, stoji u saopštenju „Brđana“.

Kako su preneli iz Crvene zvezde, Branku Jovičiću doktori su predvideli pauzu u dužini od pet nedelja, pa će jedan od najkorisnijih igrača crveno-belih propustiti važan dvomeč sa Krasnodarom, u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope.