Đurđević: Ne plašimo se; Janković: Oly je sada slabiji

Fudbal 14. jul. 201715:08 > 15:18
Podeli:
Izvor: FK Partizan

Napadač Partizana Uroš Đurđević ne plaši se Olimpijakosa, potencijalnog protivnika crno-belih u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ekipa iz Humske prethodno mora da završi posao protiv Budućnosti u Podgorici (2:0) overi plasman u narednu rundu takmičenja.

„Dobili smo najtežeg mogućeg rivala. Kada je jutros sužen krug potencijalnih rivala nismo imali neke posebne želje jer su svi rivali teški, ali objektivno Olimpijakos je tu najjači“, rekao je Đurđević.

On je istakao da veruje u snagu Partizana.

„Nema razloga da se plašimo. Verujem u Partizan, u saigrače i stručni štab. Biće izvanredna atmosfera, ali hajde da prvo odigramo dobro u Podgorici protiv Budućnosti“, kaže Đurđević za „Informer“.

Priliku da ponovo zaigra na „Karaiskakiju“ imaće Marko Janković koji je u Humsku došao upravo iz Olimpijakosa.

„Olimpijakos je ekipa za veliko poštovanje, ali ako hoćemo da uđemo u Ligu šampiona moramo da se takmičimo i sa najboljima. Recept je borbena i timska igra sa puno samopouzdanja. Veliki motiv i izazov j što ću ponovo zaigrati na Karaiskakiju kao pre tri godine kad sam igrao Ligu šampiona za mlade. Ekipa je dosta drugačija u odnosu na onu ekipu sa kojom sam ja trenirao, i po meni dosta slabija. U svakom slučaju to je ekipa kojoj je ne ulazak u LŠ veliki neuspeh“, rekao je Janković i naglasio da najbolje poznaje Sašu Zdjelara s kojim je igrao i u OFK Beogradu.