Rakojević za SK: Voleo bih da razmišljam o Hajduku

Fudbal 28. jun 201720:09 > 20:12
Podeli:
Izvor: FK Sutjeska

Sutjeska na žrebu nije bila miljenik fortune. Za prvog rivala je dobila Levski iz Sofije.

Izvor : FK Sutjeska

O kvalitetu rivala sa kojima će Sutjeska odmeriti snage najbolje govori podatak da je Levski 26 puta bio šampion Bugarske, a da je trofej u Kupu osvajao 24 puta.

Prvi meč igra se u četvrtak u Sofiji, a revanš sedam dana kasnije u Nikšiću. Bolji iz ovog dvomeča u drugom kolu kvalifikacija odmeriće snage sa Hajdukom iz Splita.

„Zaista bih voleo da sada mogu da pričam o tome koliko se radujem i šta očekujem od duela sa Hajdukom. Da analiziram kvalitete tima iz Splita, da pričam o tome kako će navijači imati priliku da uživaju u sjajnim duelima, ali na žalost nije takva situacija“, rekao je za Sport Klub, Peco Rakojević.

„Očekuje nas Levski. Nismo imali sreće na žrebu. Mogli smo da dobijemo lakšeg rivala, ali nismo i od toga ne možemo pobeći. Levski je favorit, ali mene trenutno mnogo više muči činjenica da gotovo sigurno neću moći da računam na dvojicu ofanzivaca, Igora Ivanovića i Bojana Božovića.“

Mnogi smatraju da bi pobeda Sutjeske nad Levskim bilo veliko iznenađenje, neki čak kažu i čudo.

„Čudo je teška reč. Iznenađenje je realnija. Cenimo Levski. Svesni smo da su favoriti i naravno da im prepuštamo tu ulogu. Međutim, u dvomeču koji sledi sigurno nećemo samo gledati šta se dešava na terenu. Pokušaćemo da iznenadimo Levski, pokušaćemo da izborimo plasman u drugo kolo, pa da mi se ostvari želja sa početka ove priče da sledeći put analiziramo Hajduk iz Splita“, kaže Rakojević.