Milovanović za SK: Da nas uz znanje pogleda i sreća

Fudbal 28. jun 201714:20 > 14:29
Izvor: Printscreen

Mladost iz Lučana svoju evropsku priču počeće pred svojim navijačima u četvrtak duelom prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Intera iz Bakua.

Sve je u Lučanima spremno za evropski meč, pa i ekipa Mladosti, kaže u razgovoru za Sport Klub trener Nenad Neško Milovanović.

„Mi smo spremni. Svi igrači su zdravi, pripreme nisu prošle loše. Spremen je i stadion. Mislim da smo zaslužili da se nađemo u ovoj situaciji i svi se radujemo evrospkom meču pred našim navijačima“, kaže Milovanović za Sport Klub.

„Što se tiče Intera, oni su ozbiljan tim. Moraćemo da budemo oprezni, jer veoma lako prebacuju loptu sa jednog boka na drugi i brzo menjaju ritam. Ukoliko želimo da budemo ravnopravni, moraćemo dobro da kontrolišemo igru na svim delovima terena, da im ne dozvolimo brze kontre i da ne dozvolimo brzu tranziciju lopte“, kaže Milovanović.

„Koliko god jakog rivala da imamo, verujem da i mi imamo svoje šanse. Njima je otišao jedan igrač, ali sa svojom federacijom imaju dogovor da najvažniji igrači igraju evropske mečeve pre nego što odu iz kluba u prelaznom roku. Neće biti lako, ali kao i uvek, uz znanje i ono što pokažemo na terenu biće nam potrebna i sreća. Tako je uvek u sportu“, zaključio je Milovanović.

Mladost dočekuje Inter u četvrtak od 20:30, a revanš je u Bakuu za sedam dana.