Iliev: Leonardo u sredu, u četvrtak kompletni

Fudbal 27. jun. 201718:08 > 18:10
Podeli:
Izvor: FK Partizan

Sportski direktor Partizana ivica Iliev u utorak se priključio crno-beloj ekspediciji na pripremama u Sloveniji i treneru Miroslavu Đukiću saopštio da će Leonardo u sredu definitivno doputovati u Beograd.

Brazilac je nekoliko puta odlagao povratak u Srbiju, ali sada dileme nema i već u četvrtak će se pridružiti saigračima.

„Na žalost došao sam sam, a trebalo je sa mnom da bude i Leonardo. Zbog probleme sa avionskim kartama definitnvo se u Beograd vraća u sredu. Po sletanju na aerodrom „Nikola Tesla“ odmah ćemo organizovati njegov dolazak u Sloveniju. U četvrtak očekujemo i Uroša Đurđevića i Marka Jevtovića“, rekao je Iliev.

„Jevtović je imao malih problema i u Beogradu je ostao preventivno da odradi neke stvari. Očekujemo da od četvrtka napokon budemo kompletni“.

Trener srpskog prvaka je u ponedeljak istakao da je Leonardo takav tip igrača da mu nisu potrebne tipične pripreme kako bi potpuno spreman dočekao start sezone.

„Slažem se sa Đukićem. Leonardo je to pokazao i kada je došao u Partizan. Tada je posle osam meseci pauze u relativno kratkom vremenskom periodu ušao u takmičarsku formu. Iza sebe ima godinu konstantnog igranja. Sezonu je odigrao na maksimalnom nivou. On je takve konsitucije da ne bi trebalo da predstavlja problem što je deset dana duže odmarao u odnosu na ostale igrače“, naveo je Iliev.