Terzić išao po Milojevića: Zvezda? Postoji mogućnost

Fudbal 01. jun 201720:15 > 22:19
Izvor: Izvor: FK Crvena zvezda

Doskorašnji trener Panioniosa Vladan Milojević u razgovoru za grčke medije potvrdio je da postoji mogućnost da uskoro sedne na klupu Crvene zvezde.

Posle odlaska Miodraga Božovića klub sa „Marakane“ je u finišu sezone predvodio Boško Đurovski, ali sve je izvesnije da neće dobiti poverenje čelnika kluba da i sledeće sezone bude prvi trener. 

Radio sam tri godine u Omladinskoj školi Crvene zvezde i postoji mogućnost da se vratim, ali hajde da vidimo šta će se dogoditi. U sledećih nekoliko dana znaćemo više„, rekao je Milojević.

Čelnici Panioniosa želeli su da srpski stručnjak ostane u Atini, ali je Milojević procenio da je došlo vreme da napravi novi, značajniji, korak u karijeri.

Kako prenose „Večernje Novosti“ generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je boravio u Atini, gde je razgovarao sa Milojevićem.

„Ne bih, zasad, ništa komentarisao, još je rano. Čitava priča oko izbora trenera još je u fazi pregovora. Razgovarali smo sa nekoliko kandidata, biće ih još, tako da je sve otvoreno. Naravno, razgovarali smo i sa Boškom Đurovskim, iako sam predložio odmah po završetku prvenstva da ostane. Ipak, u interesu kluba je da bude više kandidata i da poverenje ukažemo najboljem„, istakao je Terzić.