Poznati protivnici Jagodine na pripremama u Antaliji

Fudbal 05. jan. 201515:41 > 15:41
Podeli:
Izvor: TANJUG/ Dimitrije Nikolić

Fudbaleri Jagodine će na pripremama u turskoj Antaliji odigrati kontrolne utakmice sa ekipama iz Ukrajine, Rumunije, Kazahstana, Poljske, Rusije, Mađarske i Kine, saopšteno je danas iz kluba.

Generalni sekretar Jagodine Slavko Gajin kazao je da su poznati svi rivali na kontrolnim utakmicama na pripremama u Antaliji.

„Prvi susret odigraćemo 31. januara protiv ukrajinskog Volina, zatim ćemo snage odmeriti sa izuzetno jakim i kvalitetnim protivnicima iz Evrope i Azije. Ugovoreni su dueli sa rumunskim Pandurima, kazahstanskim Zetisuom, poljskim Pogonom, ruskim Rostovom, mađarskim Ujpeštom i kineskim Čangingom“, rekao je Gajin.

On je ocenio da su ovi protivnici „po meri“, te da će se Jagodinci dobro pripremiti za nastavak prvenstva Super lige Srbije „u kojem su ambicije, kao i svake godine, što bolji plasman na tabeli i ulazak u finale Kupa Srbije“.

Fudbaleri Jagodine, posle pauze, okupiće se 12.i 13. januara u Beogradu, gde će biti obavljena testiranja fizičke pripremljenosti, a odmah zatim počinju pripreme za prolećni deo šampionata.

Centralni deo zimskih priprema jagodinski superligaš obaviće, po tradiciji, u Antaliji. U Tursku ekipa Sima Krunića odlazi 29. januara.