Iliev: Sa ovom upravom za Partizan ništa nije nemoguće

Fudbal 22. maj. 201722:19 > 22:27
Podeli:
Izvor: FK Partizan

Sportski direktor Partizana Ilica Iliev od prvog dana imao je poverenje u Marka Nikolića i tim koji je selektirao, a posle osvajanja titule ističe da je angažovanje spomenutnog stručnjaka njegov "gol karijere".

Iliev je u razgovoru za „Večernje Novosti“ istakao da već mesecima sa saradnicima priprema teren za letnji prelazni rok i da tačno zna imena potencijalnih pojačanja.

„Poslednjih meseci radim sa svojim saradnicima intenzivno na sklapanju tima za sledeću sezonu. Imam već u glavi i na papiru sva potencijalna pojačanja i do tančina znam kako bi trebalo da izgleda naša ekipa. Imena, naravno ne smem i neću da otkrivam, ali ako dovedemo samo neke od onih koje želimo, imaćemo opet sjajan tim“, rekao je Iliev za „Novosti“ i potom se osvrnuo na trenera Nikolića.

Izvor : FK Partizan

 „Bez ikakve dileme, gol moje karijere je angažovanje trenera Marka Nikolića! To kažem sa puno ponosa. Imamo vrhunski tim, ostvarili smo impresivan rezultat, ali džaba je u današnjem fudbalu odličan tim, ako nemate vrhunskog trenera. A, Marko je dokazao da je vrhuski trener koji je znao da motiviše ekipu kada nam je bilo mnogo teško“.

Iliev je naglasio da su Uroš Đurđević i Leonardo bogatstvo Partizana, ali da nikako ne smeju da se zaborave ni ostali.

„Molim sve navijače Partizana i sve ljude koji o nama pišu ili prave emisije, da ne zaborave koga imamo na klupi i koga imamo još sve u timu“, dodao je Iliev i najavio odlazak najboljih igrača.

Izvor : FK Partizan

„Pred nama su kvalifikacije za Ligu šampiona i naravno da želimo da zadržimo najjači sastav. Realno, to će biti mnogo teško, ali skrećem svima pažnju da sa ovom upravom Partizana ništa nije nemoguće. Nadam se da su i skeptici uživali u igrama svih naših pojačanja. Nadam se da našim igračima ne treba veći motiv od izazova da igraju u Ligi šampiona“.