Đurovski: Težak meč protiv organizovanog protivnika

Fudbal 13. maj 201721:51 > 21:53
Izvor: FK Crvena zvezda

Trener crveno-belih Boško Đurovski bio je zadovoljan posle pobede njegovih igrača u meču protiv Mladosti koji nije bio lak za Zvezdu, pre svega u prvom poluvremenu.

„Imali smo tešku utakmicu protiv ekipe koja je igrala oslabljena, ali je veoma disciplinovana i organizovana. Pomogao nam je taj gol u završnici prvog poluvremena. Bilo bi teško da je bilo 1:0 za njih. Ličili smo danas na Zvezdu, naročito u drugom poluvremenu u ofanzivnom delu igre. Nisam potpuno zadovoljan, ali smo na dobrom putu“, rekao je Đurovski.

„Kad pobedimo 4:1 reklo bi se da je to bilo komforno. Moram da pohvalim Mladost koja se dobro borila i imala prilika da nas ugrozi. Pokazali smo da ovaj tim ima svoju vrednost i treba da nastavimo u istom ritmu“, rekao je Đurovski, koji je još jednom prokomentarisao famoznog „mental lajf kouča“:

„Klub čini sve da podigne ekipu. Jedna od tih novina je i mental lajf kouč koji sigurno pomaže. To nije ni psiholog ni psihijatar, već mental lajf kouč koji podiže moral ekipi“, kratko je rekao Đurovski.

Nenad Milovanović zbog probelma sa zdravljem nije mogao da održi konferenciju nakon meča, pa je umesto njega govorio pomoćnik Goran Stanić.

„Imali smo velikih kadrovskih problema pred utakmicu, zbgo kartona i povreda, a znamo šta se dešavalo u Zvezdi u poslednjih nekoliko kola. Oni su bili pod presijom, a mi rasterećeni i mislim da smo i tako bili u igri do 2:1. Ostaje mi samo da čestitam Zvezdi i da Bošku poželim sreću u daljem radu“, rekao je Stanić.