Vest Hem opet odbio Marselj, traži izvinjenje Pajea

Fudbal 16. jan 201721:20 > 21:22
Podeli:
Izvor: Julian Finney/Getty Images Sport

Nastavlja se saga u Vest Hemu gde pobunjeni ofanzivac Dimitri Paje želi da napusti klub. Marselj je poslao dve ponude, ali su "Čekićari" sve odbili i traže od francuskog fudbalera da pokaže lojalnost tako što će se prvo izviniti navijačima.

Paje je pre dve godine baš iz Marselja prešao u Vest Hem, ali sada želi da se vrati pošto je „zaratio“ sa menadžerom Slavenom Bilićem. Francuz je odbio da igra za „Čekićare“, ali uprava londonskog kluba odbija da ga proda.

Marselj je tako prvo poslao ponudu od 19 miliona funti, pa ju je pojačao za milion više, ali nije naišao na razumevanje.

Vest Hem ne želi da bude primoran na brzu prodaju sjajnog fudbalera, za kojeg bi u normalnim okolnostima uzeo daleko više novca. Paje u međuvremenu trenira sa timom do 23 godine, a uprava od njega traži da se zbog nepoštovanja prvo izvini navijačima.

„Veoma smo razočarani. Paje je potpisao dugogodišnji ugovor prošle godine, i mi želimo da ga sada ispoštuje“, rekao je jedan od vlasnika Vest Hema Dejvid Gold.

Šta će se desiti je neizvesno, ali kako prenose britanski mediji supruga i deca Dimitrija Pajea su već otputovali u Marselj i očekuju da im se on pridruži.