Sivić: Teška srca, ali čista obraza odlazim

Fudbal 26. dec 201612:36 > 12:38
Podeli:
Izvor: fss.rs

Fudbalski savez Srbije i Tomislav Sivić danas su sporazumno raskinuli ugovor o saradnji i to na inicijativu i prema želji gospodina Sivića koji tako svojevoljno odlazi sa mesta selektora mlade reprezentacije, stoji na početku saopštenja FSS na zvaničnom sajtu.

„Teška srca ali čistog obraza i uzdignuta čela, uz zahvalnost prošlom i sadašnjem rukovodstvu FSS, saradnicima u stručnom štabu i igračima, rastajem se s mladom reprezentacijom. Hvala i selektoru “A” reprezentacije Slavoljubu Muslinu i koordinatoru Vladimiru Petroviću na zaista dobroj saradnji i razumevanju. Želim svom nasledniku da tortu koju smo napravili plasmanom na Evropsko prvenstvo ukrasi medaljom u Poljskoj. Na kraju želim da naglasim da je moja odluka motivisana isključivo privatnim razlozima“, rekao je Tomislav Sivić.

Sportski direktor FSS Goran Bunjevčević zahvalio se Siviću na ostvarenom rezultatu i poželeo mu sve najbolje u daljoj karijeri.

„Sivić nas je iznenadio svojom odlukom. Zaista nismo očekivali da će se odlučiti na ovakav potez u ovom trenutku. Nadam se da će u svom daljem radu imati mnogo uspeha. I ja mu to želim od srca. Hvala mu na svemu što je postigao kao selektor mlade reprezentacije. Pred nama je sada zadatak da izaberemo selektora reprezentacije od koje očekujemo da ostvari zapažen rezultat na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, ali s obzirom na okolnosti dobro ćemo da razmislimo kako bi doneli pravu odluku“, istakao je sportski direktor FS Srbije Goran Bunjevčević.