Novi ugovori za Vengera, Ozila i Sančeza

Fudbal 20. okt 201610:56 > 11:00
Podeli:
Izvor: Getty Image

Kako pišu britanski mediji fudbalski klub Arsenal, posle solidnih rezultata koje beleži u poslednje vreme, odlučio je da produži ugovor sa menadžerom Arsenom Vengerom, koji je na toj poziciji u klubu već 20 godina, ali i fudbalerima Aleksisom Sančezom i Mesutom Ozilom.

Posle dužeg vremena Arsenal je može se reći započeo odlično sezonu, vezavši sedam pobeda u svim takmičenjima, a poslednja u nizu je bila pobeda nad bugarskim Ludogorecom od čak 6:0. To je bez sumnje pozitivno uticalo na čelnike engleskog kluba, koji su spremili nove ugovore za svog menadžera, ali i glavne zvezde tima Ozila i Sančeza.

Dobri rezultati su ih stavili u poziciju da biraju uslove novih ugovora, a kako piše „San“ najzahtevniji je Ozil, koji traži nedeljnu platu od čak 250 hiljada funti sedmično. Da li će mu čelnici kluba ispuniti želju ostaje da vidimo.

Aleksis Sančes je odigrao sve tri utakmice u Ligi šampiona ove sezone i bio strelac na dve protiv PSŽ-a i Ludogoreca, dok je u Premijer ligi od osam utakmica odigrao sedam i postigao pet golova.
Mesut Ozil je u Premijer ligi odigrao sedam utakmica i postigao tri gola, dok je u Ligi šampiona odigrao sve tri utakmice i postigao tri gola na utakmici protiv Ludogoreca.