Matić: Muslin doneo dobru atmosferu

Fudbal 06. okt 201614:03 > 14:06
Podeli:
Izvor: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Vezista Šturma Uroš Matić, inače mlađi brat vedete Čelsija Nemanje, govorio je za austrijske medije o predstojećem meču između Srbije i Austrije, koji je na programu 9. oktobra na stadionu "Rajko Mitić".

Ivanović i Kolarov su pravi lideri, a novi selektor Muslin je doneo dobru atmosferu u tim. Oba tima su otprilike na istom nivou, sve će zavisiti kako će se meč postaviti. Srbija ima dosta iskusnih igrača, ali i onih mlađih, talentovanih – rekao je mlađi Matić.

Apostrofira i značaj publike.

Navijači su nezadovoljni zato što se Srbija nije plasirala na Evropsko prvensrtvo u Francuskoj. Protiv Irske je bilo samo 8.000 ljudi, ne verujem da će biti više od 20.000 protiv Austrije.

Dotakao se odnosa sa starijim bratom.

Posetio me je u Gracu tokom leta, prati moje utakmice preko interneta kada stigne. Daje mi uvek savete. On je moj idol. Igra za jedan od najboljih klubova na svetu, mogu toliko da naučim od njega.

Pre meča na stadionu „Rajko Mitić“ Srbija će gostovati večeras Moldaviji, dok Austrija u derbiju Grupe D dočekuje Vels. Oba meča na programu su od 20,45, a meč iz Beča možete pratiti u direktnom prenosu na SK1.