Hrvatski huligani spremaju prekid utakmice sa Kosovom

Fudbal 05. okt. 201616:20 > 16:24
Podeli:
Izvor: Getty Image

Narednu utakmicu fudbalska reprezentacija Hrvatske igra sutra protiv selekcije tkz. države Kosova u Skadru, a u hrvatskim medijima se već spekuliše da bi pojedinci iz 'Torcide' mogli da nanesu novu štetu njihovom nacionalnom timu.

Izvor : Getty Image

A da se ne radi samo o spekulacijama, već i o nekim konkretnim saznanjima, potvrdio je i Miroslav Marković, komesar za bezbednost HNS-a, koji se oglasio u izjavi ‘Sportskim novostima’.

‘Ne bismo izlazili s detaljima da ne ugrozimo rad policije, ako svako odradi posao biće sve u redu. Mi smo za hrvatske sektore putem vaučera prodali svih 800 ulaznica, nešto manje za Finsku. Dakle, postoji informacija da neko planira da napravi nerede.

Koliko je ozbiljna ne mogu sada reći, mi nijednoj ne pristupamo olako. Za bezbednost se brinu i albanska i kosovska policija, svaki incident bi trebao biti sveden na minimum’, istakao je Marković.

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Hrvatske je u skorijoj prošlosti imala ozbiljnih problema sa huliganima, uključujući i EP u Francuskoj.