Klajn o nadimku u klubu i Džejmsu Milneru

Fudbal 05. okt 201614:21 > 14:24
Izvor: Clive Brunskill, Getty Images Sport

Natanijel Klajn je u razgovoru za Liverpulov klupski sajt objasnio zašto ga klop zove "mašina" i zašto ga "nervira Džejms Milner.

Klajn je u prethodnoj sezoni, kada je Klop došao u klub umesto Brendana Rodžersa imao stalno mesto u timu, mada i u novoj sezoni igra stalno.

„Nisam siguran zašto me zove „mašina“ mada mi se dopada. Možda zbog toga što igram mnogo utakmica a veoma retko se povređujem. Ja samo pokušavam da pružim svoj maksimum i da se ne žalim mnogo“, rekao je Klajn.

Klajn se pokazao kao pouzdan igrač na mestu desnog beka dok se tokom prethodne sezone kao problem Liverpula uvek pokazivalo mesto ful beka. Džejms Milner je u novoj sezoni dobio i novo zaduženje i bukvalno na terenu izgleda kao da nikada nije bio vezni igrač.

„On čini da sve izgleda tako lako. Celu karijeru treniram da bih bio dobar ful bek, a onda se pojavi Džejms i svi misle da je to neverovatno lako. On uživa u novoj ulozi, a uz to postiže i golove. On je veoma iskusan profesionalac. Svaki tim treba da ima nekog Džejmsa Milnera. To je čovek koji može da igra na svim pozicijama“, kaže Klajn za svog saigrača.

Što se tiče sezone, Klajn, nije rekao ništa novo:

„Dobro smo počeli, ali dug je put pred nama. Moramo da nateramo sebe da se fokusiramo samo na jedan meč, onaj koji je sledeći. Do sada nismo odigrali meč u kome nismo primili gol, a za mene kao defanzivca to nije zadovoljavajuće. Prosto, želim da igram mečeve u kojima ćemo uspeti da sačuvamo svoj gol, ali zbog toga moramo još napornije da radimo“, zaključio je Klajn.