Božović: Javor je uvek motivisan protiv Zvezde

Fudbal 30. sep. 201614:03 > 14:06
Podeli:
Izvor: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 19 časova gostuju Javoru, a šef stručnog štaba crveno-belih Miodrag Božović još nije odlučio kojih će startnih 11 igrača istrčati na teren.

Budući da je pet fudbalera (Marko Poletanović, Mihailo Ristić, Marko Petković, Srđan Plavšić i Filip Manojlović) nastupalo za „B“ reprezentaciju Srbije, koja je igrala protiv Katara, a čiji povratak se očekuje u toku dana.

„Nisam siguran u vezi sastava jer nam se još nisu vratili fudbaleri iz Katara. Razmišljamo, moram prvo da razgovaram sa njima. To nas nije mnogo poremetilo. Imamo mogućnost za rotaciju, one koji mogu da ih zamene. Nećemo da kukamo“, rekao je Božović.

Prema Božovićevim rečima, fudbalerima Crvene zvezde ne nedostaje motivacija jer „igrači znaju da su u Crvenoj zvezdi“ i da od „imena kluba nema veće motivacije“.

„Neće nam biti lako, ali mislim da smo bolji od Javora. To, po ko zna koji put, moramo da pokažemo na terenu. U fudbalu nema minulog rada, moramo ponovo da pokažemo da smo najbolji i da pobedimo“.

Božović je rekao da je Javor ekipa koja je uvek veoma motivisana protiv Zvezde, i posebno je istakao iskusne fudbalere Milovana Milovića, Igora Stojakovića i Vladana Đogatovića.

„Javor je uvek motivisan protiv Zvezde. To je ekipa koja ima tri baš iskusna, prekaljena vuka koji znaju kako se igra na rezultat“, smatra Božović.