Muslin posle poraza od Katara: Rezultat nije merodavan

Fudbal 30. sep. 201610:14 > 10:16
Podeli:
Izvor: fss

Selekcija sastavljena od igrača iz domaćeg šampionata Srbije poražena je od katarske legije stranaca u meču zatvorenog tipa u Dohi, a igrači Superlige koji su prvi put igrali zajedno, mnogo bolji utisak ostavili su u drugom poluvremenu.

„Mislim da je sve bolje izgledalo nego što to rezultat govori. Naivno i nesrećno smo primili golove, do 20 minuta smo igrali dobro, ali su momci pali posle tog prvog gola. U drugom poluvremenu je usledila dobra reakcija, momci su bili bolji, imali nekoliko prilika ali je izostala realizacija. Treba imati na umu da je ova ekipa bila prvi put na okupu, da smo imali samo jedan trening i da nismo imali vremena da se malo uigramo. Nemam primedbe na borbenost, pokazanu želju,pogotovo u drugom delu igre.Nadam se da ćemo nastaviti da radimo i siguran sam da će sve izgledati mnogo bolje kad se igrači naviknu jedni na druge, jer ima tu interesantnog materijala za neku budućnost“, rekao je selektor Slavoljub Muslin.
Katar se predstavio sa legijom stranaca, a pogotovo strelcem tri gola, južnoamerikancem Soriom.
„Katar ima mnogo stranaca,a Soria je napravio razliku.Bez obzira, naivno smo malo primili golove u drugom delu prvog poluvremena, ali da smo imali malo više vremena da radimo i treniramo, drugačije bi sve to izgledalo. Bio je i dug put, igrači su bili malo umorni i važno je da se niko nije povredio. Momci treba da nastave sa igrama u svojim klubovima i da napreduju, a nadam se da ćemo nastaviti da se okupljamo“, rekao je Slavoljub Muslin.