Vieira: Titula mi je bitnija od golova

Fudbal 29. sep. 201612:38 > 12:39
Podeli:
Izvor: FK Crvena zvezda

Trenutno najbolji strelac Super lige Srbije Hugo Vieira, posle problema sa povredom, pruža sve bolje partije u crveno-belom dresu. Zvezdin napadač je za klupski sajt istakao da će iz meča u meč nastaviti da podiže formu.

„Imao sam manjih problema sa povredom i zato nisam bio spreman da dam sto posto od sebe u poslednjih nekoliko nedelja. Sada se osećam sve bolje i bolje i siguran sam da ću se vratiti u formu koja me je krasila tokom prošle sezone. Za mene je najvažnije da ekipi ide dobro, da zauzimamo prvo mesto, a to što sam na meču sa Vojvodinom promašio neke šanse koje inače uvek pogodim pripisaću manjku sreće. Ovog puta nisu ušle, sledeći put hoće sigurno. Sve je to fudbal“, rekao je Zvezdin Portugalac.

Cela ekipa fokusirana je na osvajanje šampionske titule.

“ Bez sumnje imam isti motiv kao prošle sezone, iako je situacija sada malo teža zbog neuspeha u evropskim takmičenjima. To nas je sve pogodilo, ali moramo da izađemo iz ove situacije jači i da nastavimo da se borimo kako bismo ostvarili svoj cilj, postali prvaci i ove sezone. Na ličnom planu naravno da mi nije primarno da postanem najbolji strelac lige, mnogo mi je važnije da kao kolektiv dobro igramo i da osvojimo titulu“.

Hugo je srećan i zahvalan što mu podrška navijača, od kada nosi crveno-beli dres, nikada ne nedostaje.

„Ne pratim društvene mreže, znam da ima kritika svuda. Da sam postigao golove protiv Vojvodine siguran sam da bi se našao neko da mi nešto zameri i tada. Pa, ljudi na društvenim mrežama kritikuju čak i Ronalda i Mesija, zašto ne bi i mene. S druge strane, mnogo mi znači što i dalje imam istu podršku navijača što su mi i pokazali i na meču sa Vojvodinom“.

Portugalac ne razmišlja o odlasku iz Zvezde.

„Ugovor sa Zvezdom mi traje još godinu dana, sešću i razgovaraću sa ljudima iz kluba kako bismo pronašli najbolje rešenje koje će zadovoljiti obe strane“, zaključio je Hugo.