Bora Milutinović posetio "orlove" u Dohi: Verujem u Srbiju

Fudbal 29. sep. 201611:55 > 12:00
Podeli:
Izvor: fss.rs

Proslavljeni srpski fudbalski stručnjak Bora Milutinović posetio je selekciju Srbije u Dohi, koja će večeras igrati prijateljsku utakmicu sa selekcijom Katara.

Kako se danas navodi na sajtu Fudbalskog saveza Srbije, rekorder po broju učešća na Svetskim prvenstvima sa pet različitih selekcija (Meksiko, SAD, Kina, Nigerija, Kostarika) proveo je više od sat vremena u druženju sa stručnim štabom naše reprezentacije i poželeo igračima da na pravi način predstave srpsku domaću scenu na stadionu Al Sad u Dohi.

Odličan potez FSS da dođe u Dohu i afirmiše domaći fudbal. Pratim sve što se tiče naše reprezentacije i delim mišljenje svih da Srbija treba da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo, jer bi to mnogo značilo za naš fudbal. Neće biti lako, ali verujem u selektora i njegov stručni štab, verujem u naše igrače, verujem da ćemo gledati Srbiju u Rusiji„, rekao je Bora Milutinović, koji je savetnik Organizacionog komiteta Svetskog prvenstva 2022. godine u Kataru.

Srpsku reprezentaciju u hotelu Radison Blu u Dohi posetio je i ambasador Jasminko Pozderac, koji je razgovarao sa sportskim direktorom FSS Goranom Bunjevčevićem i selektorom Muslinom.

Reprezentacija Srbije, sastavljena od fudbalera iz Super lige Srbije, večeras od 18 časova igra u Dohi protiv Katara prijateljsku utakmicu.