Zagreb: BBB napali navijače Juventusa

Fudbal 27. sep. 201620:44 > 20:45
Podeli:
Izvor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bed Blu Bojsi su ponovo u centru pažnje. Nažalost, vesti koje stižu uoči večerašnje utakmice na Maksimiru i nisu neočekivane, imajući u vidu povratak navijača na tribine posle višegodišnjeg bojkota. Na ovu odluku su se opredelili posle “odlaska” braće Mamić iz kluba.

Očigledno, večeras u Zagrebu nije moglo bez incidenata, a o tome izveštavaju kolege iz “Sportskih novosti” U tekstu pod naslovom: ‘Haos kod Maksimira” piše da su Bed Blu Bojsi napali navijače Juventusa, prizor je bio ružan: razbijene stolice i flaše, na travi leži čovek u nesvesti’, navodi se da se sve ovo moglo videti na okretištu tramvaja na Borongaju.

Pomenuti izvor navodi da je oko dve hiljade navijača Juventusa doputovalo u Zagreb i da su bili pod zaštitom policije, ali je pedesetak navijača uspelo da napadne nekolicnu pristalica italijanskog kluba. Utakmica počinje u 20 časova i 45 minuta.

Nešto ranije U19 generacija Dinama je u Ligi šampiona pobedila Juventus sa 2:1. Oba gola je postigao mladi Ivan Ćorić. Podsećanja radi, desetak dana ranije navijačka grupa BBB je napala kadetsku ekipu Partizana u vaterpolu!