Nikolić: Ne sme da bude neprijatno iznenađenje u Kupu

Fudbal 20. sep 201614:32 > 14:34
Izvor: Foto/Srdjan Stevanovic/Getty Images Sport

Šef stručnog štaba Partizana Marko Nikolić pred utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije sa Napretkom je rekao da će njegova ekipa maksimalno ozbiljno pristupiti najmasovnijem takmičenju.

“Govorio sam i ranije da ovo takmičenje jako mnogo cenim, iako mnogi žele da potcene njegov značaj. Ja mislim da je važno i tako mu pristupamo. Drugi razlog što treba da budemo ozbiljni jeste to što smo na žrebu dobili apsolutno najtežeg protivnika, Napredak iz Kruševca. Tim koji je umeo da bude jako neprijatan za Partizan u nekom prethodnom periodu”.

Nikolić je prokomentarisao i ekipu Napretka.

“Iskusan tim, Nikola Petrović, Jovan Markoski, Bratislav Punoševac i dalje. Imaju iskustvo i kvalitet i mlade igrače. Organizovan je to klub za ove naše srpske prilike. Očekuje nas jako neprijanta utakmica u zgusnutom rasporedu. Od velike važnosti je da sav svoj fokus posvetimo toj utakmici. Imali smo jedan trening i analizu, a danas i drugu i uradićemo sve da u skraćenom ciklusu pripremimo utakmicu kako zaslužuje”, rekao je trener crno-belih i dodao:

“Uvek u ovim kolima se desi neko iznenadjenje. Ne bih da Partizan bude iznenađenje, ne smemo to sebi da dozvolimo. Protivnik je više nego kvalitetan, pogotovo u ovoj fazi u kupu.Očekujem podršku sa tribina. To je potrebno igračima. Nadam se da će publika prepoznati borbenost, odnos prema dresu, pa i ponekad kvalitet”, rekao je trener Partizana Marko Nikolić.

Utakmica između Partizan ai Napretka se igra u sredu od 18 časova na stadionu crno-belih.