Mitrović: Treba nam vetar u leđa!

Fudbal 03. sep. 201622:59 > 23:01
Podeli:
Izvor: Tanjug/Jaroslav Pap

Naravno da Aleksandar Mitrović momak koji je iz Partizana otišao u Anderleht, a posle u Njukasl gde će verovatno igrati i naredne sezone, nije mislio na kukavički napad. Jer kada kažete da nekoga napadate sa leđa je kukakvički. Zar ne?

„Republika Irska ima dobar tim. Većinu igrača poznajem iz Premijer lige, znam kako igraju, bili su učesnici Evropskog šampionata. Ostali su bez Robija Kina, ali i dalje su jaka i neugodna reprezentacija. Moramo da spustimo loptu na zemlju. Moramo da vodimo računa o dubokim loptama i centaršutevima koji će ići ka našem golu“ rekao je Mitrović i nastavio: „S druge strane, sa loptom na zemlji, moramo da nađemo način da je proturimo iza leđa odbrane rivala i to materijalizujemo. Pobeda je imperativ. Moramo da pobedimo“ rekao je Mitrović.

Podrška navjača?

„Apelujem na navijače da i pored sve što se dešavalo u proteklom periodu dođe na stadion i pruži nam pordšku. Većinu igrača u reprezentaciji čine momci koji su pokazali koliko cene dres sa državnim grbom u mlađim selekcijama. Borićemo se do poslednjeg atoma snaga. Treba nam vetar u leđa. Dajte nam taj vetar, nećemo razočarati, uveren sam u to“ rekao je Mitrović.