Vučelić predsednik FK Partizan?

Fudbal 02. sep 201621:57 > 22:01
Podeli:
Izvor: FK Partizan

U narednih desetak dana trebalo bi da se održi Skupština fudbalskog kluba Partizan, koja bi posle devet meseci trebalo da izabere predsednika kluba.

Kako pišu Večernje novosti „prebrojavanje“ je došlo do te faze, da je opozicija posle nekoliko promena skupštinskih delegata u poslednjih par meseci, shvatila da će jako teško doći do većine (33 od 65 delegata). Da grupa koju predvodi Nenad Bjeković ne može da nađe adekvatnog kandidata govori i činjenica da će se Skupština ipak održati iako je prvobitno bilo planirano pomeranje do novembra, dok se ne iskristališe situacija ili pronađe kompromisno rešenje.

Sa više strana su poslednjih dana stizale glasine da će sednice Skupštine biti samo ukoliko pred delegate izađe jedan delegat, pa bi najave da će se najviše klupsko telo sastati do 15. septembra trebalo shvatiti kao konačno kristalisanje jednog kandidata.

Za razliku od majske Skupštine kada je aktuelna klupska vrhuška u prvi plan isturila Ivana Ćurkovića, sada bi rešenje za čelnu poziciju trebalo da bude aktuelni predsednik Sportskog društva Partizan Milorad Vučelić.

Konsultacije na tu temu su već obavljene u klubu i onog trenutka kada bude poznat termin održavanja Skupštine očekuje se da Vučelić postane i zvanično kandidat za predsednika Partizana.