Klop: Ne želim da se raspravljam sa Murinjom

Fudbal 14. avg 201611:44 > 11:45
Podeli:
Izvor: Getty Images Sport, Mike Hewitt

Menadžer Liverpula, Jirgen Klop, odbio je da uđe u bilo kakvu raspravu sa Žozeim Murinjom.

Klop je bio među trenerima koji su rekli da ne razumeju žašto bi neko platio 100 miliona za jednog igrača, što je bio dovoljan povod Murinju da uzvrati vatru pa da. između ostalog, kaže i kako mu svi zavide jer nikada neće biti u poziciji da potroše toliko novca na jednog igrača.

Klop je odbio da odgovori. Samo je rekao da je apsolutno zadovoljan podrškom koju dobija od vlasnika Liverpula i da je srećan jer je doveo upravo one igrače koje je želeo.

„Apsolutno me ne zanima šta rade drugi klubovi. Nema svrhe da se time bavim. Gledam samo u naše dvorište. Ne želim da kritikujem tuđe postupke u prelaznom roku.. Ukoliko troše toliko novca, siguran sam da su uvereni u veliki kvalitet igrača. Imaju novac, pa zašto da ne.“

„Mi smo potrošili pristojnu sumu novca. Mislim da je bilo bolje da nešto i sačuvamo tako da možemo da reagujemo ako bude potrebe do 31. avgusta. To mi izgleda kao zdrava odluka. Kupujemo i prodajemo igrače zato što smatramo da su to dobre odluke, a ne zato što to vlasnici kluba žele. Oni su u potpunosti na našoj strani.“

„Da li skupi igrači donose celom timu samopouzdanje? Mislim da to nije tako. Ja ne verujem u te stvari. Takvi igrači takođe mogu da se povrede, a onda u ekipi imate veliku rupu. Hvala, ali ne hvala“, zaključio je Klop.

Liverpul sezonu otvara derbijem na Emiratima gde će ih dočekati Arsenal. taj meč možete da pratite od 17 časova u direktnom prenosu na Sport Klubu 1.