Napadač otkrio: Kako sam zamalo ubio Ibrahimovića makazama

Fudbal 12. jul 201610:33 > 10:36
Podeli:
Izvor: AFP

Egipatski napadač Mido za engleske medije prisetio se zajedničkih dana sa Zlatanom Ibrahimovićem, kada su delili svlačionicu u Ajaksu, te je ispričao incident u kojem je napao Šveđanina.

Bivši fudbaler Totenhema i Midlsboroa pojasnio je „kako je za malo ubio Ibrahimovića“ parom makaza.

Mido je u dokumentarnom filmu o Ibrahimoviću, novom napadaču Mančester Junajteda pojasnio kako je isteran iz svlačionice u Ajaksu 2003. godine, nakon vriske.

Ajaks je poražen od Fejenorda, a Mido je u jednom navratu imao otvorenog Ibrahimovića, kojem nije dodao „čistu“ loptu, kada je ušao s klupe u igru.

Zlatan se u autobiografiji priseća da je Mido saigrače prozvao „bedne pi*ke“ nakon meča, da bi mu Ibrahimović odgovorio da je on „bedna pi*ka“.

„Mido je uzeo par makaza i bacio ih na mene. To je bilo suludo. Makaze su mi prošle pored glave, i zabile se u zid, napravivši pukotinu“, piše u Ibrahimovićevoj knjizi.

Sada, i Mido ima svoju verziju istine o tom događaju.

„Jako sam bio iznerviran što nisam počeo meč pored Zlatana Ibrahimovića. Kada sam ušao u igru, gubili smo 2:0, i ja sam se svađao sa Zlatanom na terenu“.

„Galamio sam na sve, galamio je i Ibrahimović na mene. Imao sam makaze u ruci, jer sam skidao traku sa članaka. Deset minuta kasnije sedio sam u đakuziju. Gledali smo jedan u drugog“, kaže Mido dodavši: „Rekao sam Zlatanu, „znaš li da sam mogao da te ubijem?’. On mi je rekao: „Znam“.

Mido je kasnije pozajmljen Selti, ali Egipćanin tvrdi da je i dan danas prijatelj sa Ibrahimovićem i da se uvek nasmeju na tu scenu kada se vide.