Hodžson: Kao da smo izgubili

Fudbal 12. jun 201608:35 > 08:39
Podeli:
Izvor: Richard Heathcote/Getty Images

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson rekao je da remi protiv Rusije na startu Evropskog prvenstva ima ukus poraza.

„Kada primite gol minut pre kraja, to je gorko razočarenje. Osim početka drugog poluvremena, ako oduzmete tih 15 minuta, u potpunosti smo kontrolisali meč. Bio bih zadovoljan sa 1:0, ali primili smo gol u poslednjem minutu. Ako je za utehu, nismo primili gol iz neke naše lude greške„, rekao je Hodžson.

Fudbalske reprezentacije Engleske i Rusije odigrale suu subotu u Mraseju nerešeno 1:1 u prvom kolu Grupe B Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Engleska je povela golom Dajera u 73. minutu iz slobodnog udarca, a izjednačenje Rusima doneo je Vasilij Berezucki u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

„Posle tih 15 minuta ponovo smo uspostavili kontrolu, nismo imali sreće da postignemo i drugi gol koji bi sve rešio. Kada dominirate u utakmici kao što smo mi dominirali i na kraju ne pobedite, onda se osećate kao da ste izgubili. Spremali smo se da proslavimo pobedu i sada nemamo tu mogućnost“, rekao je selektor Engleske.

„Zaslužili smo da pobedimo. Ovo je gorka pilula, koju moramo da progutamo. Moramo to da prihvatimo i da idemo dalje“, dodao je Hodžson.

Kapiten Engleske Vejn Runi naveo je da je njegova reprezentacija zaslužila tri boda.

Naša igra je bila vredna tri boda. Razočarani smo, ali moramo da nastavimo dalje„, rekao je Runi.