De Hea: Sve je laž!

Fudbal 11. jun 201619:58 > 19:59
Podeli:
Izvor: David Ramos/Getty Images

Golman reprezentacije Španije David de Hea negirao je umešanost u skandalu čiji detalji su se u javnosti pojavili prvog dana Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Španski list “El Diario” je objavio da se De Hea i njegov nekadašnji saigrač iz mlade reprezentacije Iker Munijain nalaze pod istragom zbog silovanja.

Neimenovana devojka je navela da su je dvojica fudbalera seksualno napastvovala u jednom hotelu u Madridu 2012. godine. Iako De Hea nije jedan od njih dvojice, on je optužen da je organizovao sastanak između devojke i svoih aigrača.

“Ignorišite priču, sve je laž! Sve što se pojavljuje u medijima nije istina, to je laž. Veoma sam miran momak, ne dotiče me mnogo toga. Kada nešto nije istina, to me ne interesuje. Samo želim da nastavim sa treninzima i da radim svoj posao”, istakao je De Hea.

De Hea je dodao da je igrao Plejštejšn u trenutku kada su se pojavile informacije o skandalu i brzo je pozvao svoju porodicu da bi je uverio da nema istine u tim vestima.

“Sve je u rukama mojih advokata. Veoma sam miran, znam vrlo dobro šta sam radio i sve ovo je laž. Nemam šta više da dodam. Nemam ideju odakle su takve vesti potekle. Neko pokušava da mi uništi ugled, ali sam opušten jer znam da to nije istina”, naglasio je De Hea.

Reprezentacija Španije prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu igra u ponedeljak sa Češkom.