Lazović: Zar se ovakve stvari dešavaju u 21. veku?

Fudbal 29. mar 201620:44 > 20:45
Podeli:
Izvor: FK Partizan

Iskusni napadač Danko Lazović i definitivno neće obući dres ljubljanske Olimpije. Bar ove sezone.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je u ekipi na čijoj klupi sedi Marko Nikolić stigao iz kineskog Pekinga kao veliko pojačanje, međutim, iz FIFA je stigla zabrana transfera uz obrazloženje da je Lazović po isteku zimskog prelaznog roka raskinuo saradnju sa bivšim klubom.

„Ne mogu da opišem koliko sam razočaran“, rekao je 32-godišnji Lazović.

„Razočarenje ne opisuje stanje u kom se nalazim. Neću o detaljima da pričam za medije. Ne znam tačno šta je glavni problem. Greške se događaju, svi smo ljudi. Ja čak ne znam ni kako se rešavaju takve stvari, ali malo je verovatno da se ovo događa u 21. veku. Nikad nisam čuo za ovakav slučaj“.

Lazović je istakao da mu je žao što neće moći da pomogne Olimpiji u borbu za titulu.

„Svi u klubu sjajno primili. Žao mi je što neću biti deo fantastičnog projekta na terenu. Ostao sam bez šanse da se borim za titulu. Imali smo priliku da posle 20 godina vratimo titulu u Ljubljanu i ispišemo istoriju slovenačkog fudbala. Odbio sam druge ponude jer sam verovao u ovaj projekat„.

Srbin ne isključuje mogućnost da se jednog dana vrati u Olimpiju.

„Dajte mi malo vremena da o svemu razmislim. Vratio sam se u Beograd, a u ovom trenutku je najvažnije da Olimpija postane šampion. Kvalitet je tu, potrebno je i malo sreće. Ne želim da moj problem bude u prvom planu, jer to može da poremeti ekipu“, dodao je Lazović.